Tratament anti-acneeic cu rezultate bune in 6 luni





Bună fetelor,
Pe parcursul a șase luni m-am ocupat de acest ten. În primele poze se vede că există o problemă mai ales pe obraji. Coșurile erau inflamate și destul de vizibile. A reacționat foarte bine la tratament și la următoarele ședințe inflamațiile au scăzut aproape spre zero. După doar trei luni și câteva zile, în pozele din luna mai, se observă că tenul este într-o stare foarte bună. Următoarele ședințe au fost pentru a consolida rezultatul obținut și pentru a însănătoși mai mult tenul. S-a vindecat frumos și aspectul acum este de ten normal cu fermitate și elasticitate foarte bună. Un ten tânăr și sănătos, acum fără probleme de nici un fel.

As vrea să fac o mică precizare: pe parcursul celor sase luni de tratament, la inceput a fost necesar sa vina o data la doua saptamani si imediat ce problema a fost tinuta sub control am marit intervalul intre sedinte la trei si ulterior patru saptamani. Acum cand este rezolvata acneea clienta poate veni la intretinere lunar sau la cateva luni.

 Am folosit produsele Skeyndor, linia împotriva acneei Clear Balance și linia Derma Peel pentru tratarea imperfecțiunilor.








0 comentarii :

Trimiteți un comentariu