Sprancene Frumos Arcuite




Sprâncenele acestea ca format sunt prea arcuite când sunt nepensate. De data aceasta prezint o ușoară repoziționare. Le-am coborât și am creat o altă arcuire mai potrivită. A mai fost necesară o definire a lor. La sprânceana stângă linia pe arcuire nu este lina deoarece sunt fire care ies ușor din format și care a fost necesar să le păstrez pentru că imediat sub ele era un gol. Uneori este de preferat o linie nu tocmai perfectă decât să fie întreruptă de un gol. De la distanță golul se vede mai tare pe când la linia arcuirii aceste mici denivelări nu se observă.



Sprancene Pensate si Vopsite cu Arcuire Frumoasa




Aceste sprâncene sunt bine poziționate, au o arcuire naturală frumoasă ce trebuia ușor refăcută pentru că se intrase puțin în formă. Necesită doar punere în valoare și o definire ușoară din vopsea. Voi arăta în articolul viitor că uneori pe linie este necesar să las fire chiar dacă linia e ușor cu valuri decât să rămână gol. La aceste sprâncene este un gol mic pe sprânceana dreaptă. La acel fir se punea problema dacă să-l las, se vede ca fiind în plus, iar dacă îl iau este este totuși un gol mic vizibil. Poate părea că mă pierd în detalii dar uneori ele fac diferența și dau bătăi de cap.


Sprancene Subtiri Refacute




Trăsăturile sprâncenei:
Culoare: șaten
Grosime: medie
Desime: medie
Arcuire: naturală potrivită (creată)
Tundere: puțin
Vopsire: da

Uneori din diverse motive sprâncenele ajung subțiri ca cele din imagine. N-ar fi nici o problema dacă ar avantaja fața. Dar cum acest lucru nu se întâmplă trebuie schimbată abordarea și demarat procesul de refacere pe un format mai plin. Dacă sprâncenele au fost pensate mult timp pe un format iar pe urmă se dorește altul, refacerea este bineînțeles mai lungă. Pot rămâne cu goluri, care în caz fericit se umplu în timp măcar în parte. Cu puțin fard aceste imperfecțiuni se maschează destul de bine. În cazul pe care îl prezint ne ocupăm de refacere de ceva timp. Vi le prezint acum deși nu este încă un proces finalizat, pentru că este un bun exemplu de cum poate ajunge o sprânceană din groasă și deasă mult prea subțire și reversul nu este tocmai ușor dar este posibil. Le vopsesc în așa fel încât să prindă și pe piele și o zi două nu mai trebuie fard.




Sprancene Reconstruite




Trăsăturile sprâncenei:
Culoare: șaten
Grosime: medie
Desime: bună
Arcuire: naturală potrivită
Tundere: foarte putin
Vopsire: da

La aceste sprâncene refacerea a constat în completarea lor pe partea de deasupra. Nu mai aveau nici grosime iar formatul a avut de suferit prin pensarea lor mai mult decât trebuie pe acele zone. Arcuirea sprâncenelor a fost potrivită și nu a fost nevoie de o schimbare și doar de definire. Le-am vopsit și pentru că am dorit să dea impresie de fardate, nu am șters vopseaua ce a prins pe piele.

Specificatie: pozele sunt de la sedinte diferite, fiind nevoie de timp pentru refacerea lor.