Sprancene Perfecte 10 (Perfect Eyebrows 10)





Aceste sprâncene cresc repede, au fire sănătoase ușor crețe și o desime bună. Prezintă un potențial foarte bun pentru a avea sprâncene cu un format spectaculos. Nu sunt vopsite, iar rezultatul nu este de la primul pensat, a mai fost nevoie de refacere.

Da-ți click pe Continuare articol mai jos, ca să vedeți mai multe poze și filmarea.

Click pe poze pentru a le mări. 






Sprancene Perfecte 9 (Perfect Eyebrows 9)




În cazul acestor sprâncene brunete, dese, groase și cu o arcuire frumoasă intervenția mea în ce privește forma sau poziționarea a fost minimă. Nu am schimbat nimic doar le-am pus în valoare prin pensat și tuns. Există sprâncene ca și acestea, expresive cu impact vizual, ce trebuie să fie lăsate așa cum sunt doar finisate ușor din pensat fără să se intre în formă și arată exact așa cum trebuie pentru a pune în valoare ochii și trăsăturile faciale.





Sprancene Perfecte 8 (Perfect Eyebrows 8)




Aceste sprâncene sunt frumos poziționate, au o arcuire naturală și desime bună. Un format natural frumos pe care caut să-l pun în valoare atunci când îl întâlnesc. Am comunicat foarte bine cu clienta și m-a ajutat să înțeleg din primele minute ce-și dorește și ce așteaptă de la mine. Amândouă ne gândeam la un format cât mai natural, lucru ce a ajutat.
Acestor sprâncene, dacă li se găsește o arcuire potrivită fizionomiei, pot pune în valoare celelalte trăsături într-un mod surprinzător chiar și pentru clientă. Pe arcuire fuseseră pensate ceva mai mult si de aceea la cea din dreapta mai lipsesc câteva fire, zona care până data viitoare se v-a mai complecta.
La final cu o nuanțare subtilă din vopsea pentru definire și sprancenele sunt cele dorite de clientă.




Sprancene Pensate 8 (Eyebrow Shaping 8)



Aceste sprâncene au multe calități: grosime, lungime, fir sănătos, desime bună. Sprâncene generoase, dar care pretind să fie pensate bine, altfel ajung să dezavantajeze și bineînțeles să nemulțumească. A ajuns la mine printr-o colegă de birou care îmi este clientă. La o lună și jumătate de la primul pensat sprâncenele au ajuns să fie pe formatul dorit cu o poziționare care avantajează (clienta se amuza de forma pe care o avea cand a venit la mine spunând că părea mereu mirată). Aceste sprâncene cresc repede și de aceea cu un pensat la zece zile refacerea lor nu a durat mult. Probabil ca voi mai face mici modificări la următoarele ședințe, dar m-am gândit să vă prezint rezultatul obținut într-un timp relativ scurt cu atât mai mult cu cât clienta e din nou mulțumită de sprâncenele ei. Nu a fost nevoie să fie vopsite.