Sprancene forma și aspect dorit (I) [Eyebrows gain desired look and shape]



Clienta de azi este pentru a doua oară la mine la pensat. Își dorea pe cât posibil să le dau forma finală. La primul pensat am conturat forma si am lăsat sa se refacă sprancenele, iar la al doilea pensat am ajuns la forma dorită.

Sprâncenele dorite [Desired eyebrows]


O clientă nouă ce și-a lăsat sa crească sprâncenele după un pensat nereușit. A aflat de mine de la o altă clientă si a venit cu speranța că va avea sprâncenele dorite. Forma pe care am dat-o sprâncenelor o avantajează și a plecat mulțumită.

Sprâncene perfecte [Perfect eyebrows]




Clientă nouă cu sprâncene dese si cu formă pierdută. Am lucrat la poziționarea, grosimea si arcuirea lor. Tunse si vopsite sprâncenele obținute o schimbă complet.

Voi ce părere aveti?





Refacerea și repoziționarea sprâncenelor [Restoring shape and position of eyebrows]


 Clienta noua ce a vazut pe blog postarile anterioare si si-a dorit un altfel de pensat. Forma pe care o avea nu a avantajat-o deloc. I-am eliberat ochii prin repozitionarea sprancenelor, le-am tuns si vopsit iar schimbarea s-a produs.

Pensat cu păstrarea culorii și formei naturale [Eyebrow tweezing, maintaining their natural color and shape]


Chiar în săptămâna din înaintea nunții avea nevoie de un pensat refacere. A venit la mine întâmplator cu speranța ca voi fi mai bună decât cosmeticiana la care fusese și i le stricase. și-a lăsat sa crească sprâncenele din nou, asa ca am reusit sa le refac de la primul pensat. A fost mulțumita și ușurata ca a rezolvat o problemă ce ținea de aspect. La întreținere nu mai e mult de lucru, forma este încă evidentă și pentru că sunt destul de dese nu le-am vopsit.

Sprâncene la întreținere și refacere [Eyebrows restored and reshaped]


Clienta vine constant la refacerea formei și întreținerea sprâncenelor. Mai sunt zone cu fire mai subțiri și mai puține ce se refac în timp. Prin vopsire am creeat intensitate și am reumplut sprânceana. La final am ajuns la forma și grosimea potrivită trăsăturilor clientei mele.

Sprâncene la întreținere [Eyebrows at maintenance]


 Azi am avut o clientă la salon ce vine la întreținere, căreia în urmă cu câteva luni i-am refăcut forma. Fusese pensată subțire în formă de virgulă. Intre timp golurile s-au umplut, forma este cea dorită ușor arcuită și grosimea potrivită unei fețe cu trăsături finuțe.

Sprancene dificile puse in valoare (I) [Difficult eyebrows made beautiful]



 Mi-a venit la studio o clientă cu trăsături frumoase, dar cu sprâncene dificile. Evident nemulțumită de cum arătau m-a solicitat pentru a le reface și pune în valoare. Pensate pe o grosime și arcuire potrivita fetei și tunse pe direcția corecta, au început sa prindă forma dorita (în cazul acestor sprâncene ușor zburlite tunsul este esențial). Un pas important este vopsirea lor pentru a le defini și a umple golurile de la pensările anterioare greșite. Acum clienta vine la întreținere și îmi spune că acum sprâncenele îi sunt remarcate, ele transformându-se dintr-o problema un atu.

Ochi superbi scoși în evidenta


O clienta cu ochi superbi dar cu sprâncene care își pierd ușor forma. Le-am refăcut iar acum vine la întreținere la 10 zile. Imaginile sunt de la întreținere.